A megelőzés az igazi mentés!

Segítsd a kóbor cicákat adód 1%-ával!

Alapítványunk a tavalyi évben országszerte 2274 cicát ivartalanított, ezáltal közel 23.000 kicsi lelket mentettünk meg attól, hogy az utcára szülessen - nélkülözésbe, betegségbe, szenvedésbe. Előadásokat, foglalkozásokat tartunk a felelős állattartásról óvodákban, iskolákban, egyetemeken - ezzel egy új, macskabarát generációt nevelve.

Adószámunk 18901827-1-13

Hogyan rendelkezz adód 1%-áról?

Határidő: 2024. május 20.

Van ügyfélkapud? Akkor csak pár kattintás és máris egy életett mentettél!
Ez esetben már most is megteheted a nyilatkozatot! Csak lépj be az ESZJA oldalára ügyfélkapus felhasználóneveddel és válaszd az "1+1% felajánlás" lehetőséget. A keresőbe írd be adószámunkat 18901827-1-13 (Magyar Macskavédő Alapítvány). Technikai szám megadására nincs szükség. Végül kattints a lap alján a BEKÜLDÉS gombra!

Papíron nyilatkoznál?
Töltsd ki adataiddal, és adószámunkkal az EGYSZA23 nyilatkozatot, majd küldd el postán az állandó lakcímed szerinti illetékes adóhatósághoz (https://nav.gov.hu/igazgatosagok/igazgatosagok ) vagy add át munkáltatódnak egy borítékban. Az szja-bevallás beérkezésének végső határideje 2024. május 20. Fontos: Ez nem a beküldési határidő, hanem eddig a napig meg is kell érkeznie a nyilatkozatodnak a NAV-hoz.

Mit csinál a Maved?

A macska ma Magyarországon a legnépesebb állat mind a házikedvencek, mind a kóbor állatok terén. Ennek ellenére sokáig mostohagyerekként háttérbe szorultak az állatvédelemben. Ezért úgy éreztük szükség van egy országos szervezet létrehozására, ami képviseli a cicák ügyét. Alapítványunk 2017ben alakult, azzal az elsődleges céllal, hogy a közel 3 milliós kóbormacska populációt visszaszorítsa, és a kulturált, felelős macskatartást meghonosítsa országszerte.

Hisszük, hogy a hatékony állatvédelem alappillére a prevenció: azaz ivartalanítás, és edukáció. A Maved, fennállása óta a mai napig több mint 6300 IVARTALANÍTÁST végzett el országszerte 17 megyében. Ebből tavaly 2274-et, mely közel 23.000 kóbor állattal kevesebbet jelent egy év alatt! A Mavednek nincs menhelye, gazdikereső cicáink családoknál, ideiglenes befogadóknál kerülnek elhelyezésre. Ezáltal sokkal jobb szocializációt kaphatnak mint egy menhelyen. A csapatunkat önkéntesek alkotják, 15 településen országszerte.