Tevékenységünkről röviden

Elsődleges tevékenységünk a kóbor macskák  ivartalanítása: hiszünk benne, hogy a kóbor állatok létszámának  csökkentését a TNR / BIV (befogás-ivartalanítás-visszaengedés) módszer nyújtotta gyors-hatékonysággal tudjuk elérni.  Alapítványunk nem üzemeltet menhelyet,  nem foglalkozik mentéssel.

Országszerte 27 városban rendelkezünk megbízható állatorvos partnerekkel,  ahol a műtétek történnek. Önkénteseink szinte folyamatosan az általunk felmért és előre betervezett kolóniák ivartalanítását végzik, így befogást és szállítást nem tudunk minden esetben vállalni, azonban minden civil állatbarátnak szívesen nyújtunk anyagi és felszerelés segítséget (csapda, hordozó, lábadoztatás) az ivartalanításhoz.

Az általunk ivartalanított kolóniák etetéséről személyesen, vagy  önkéntesek, civilek segítségével gondoskodunk, havonta tápadományokat juttatunk el az ország több pontjára. Alapítványunk nem üzemeltet menhelyet, nem foglalkozik mentéssel. Létrehoztunk egy hirdetőoldalt, ahol többezer  ideiglenes befogadónak segítünk azzal hogy ingyen töltheti fel  gazdikereső cicájának hirdetését, hogy hamarabb otthonra találjon (cicaorokbefogadas.hu).                      

Állatvédelmi tevékenységünket mindannyian családunk és civil munkánk mellett végezzük, szabadidőnkben - nem ebből élünk.

TÁMOGATÓINK ÉS SZAKMAI PARTNEREINK

Hálásan köszönjük az alábbi cégek támogatását, hogy tárgyi és anyagi adományukkal valamint munkájukkal segítik ügyünket.